• GRCD4495.jpg
  • Tore20Renberg20pressebilder-7621_DxO.jpg
  • Tore20Renberg20pressebilder-7649_DxO.jpg
  • Tore20Renberg20pressebilder-7752_DxO.jpg

Ingen nåde – Tore Renberg

TORE RENBERG: Pakka det litla eg trenge · Vil du komma nærmare · Margaret · Å, ongar · Trenå står i brann · Et bål i hagen · Hey kiddo · Søster te Jasmin · Halleluja · Sorrimer…, venne

Tore Renberg: vokal, kassegitar, tremologitar, Prophet 5, Arp Odyssey · Chris Holm: bass · Iver Sandøy: trommer, perkusjon, sykkelhjul, piano, Prophet 5 og gaffa-piano · Alexander Flotve: gitar, el-gitar, highstring el-gitar, mandolin · Christine Sandtorv: vokal · Yngve Leidulv Sætre: Juno 60 · Morten Abel: akustisk bass · Josefin Winther: vokal

Det er en helhjertet Tore Renberg vi møter på soloalbumet. Han har skrevet et knippe låter som både berører og underholder. Det er alltid teksten som kommer først for Renberg, og han formidler med energi, sårhet og entusiasme.

kr 111

Clear selection

Tore Renberg overrasker på ny plate. Med albumet «Ingen nåde» debuterer Tore Renberg som soloartist. Veien er lang mellom tykke romaner og komprimerte poptekster, men det kommer ikke som noen overraskelse at Renberg behersker begge deler. Det er en helhjertet Tore Renberg vi møter på soloalbumet. Han har skrevet et knippe låter som både berører og underholder. Det er alltid teksten som kommer først for Renberg, og han formidler med energi, sårhet og entusiasme. Yngve L. Sætre i Duper Studio har produsert “Ingen nåde”. Han har tidliger satt sitt preg på mange album Renberg selv setter høyt, enten det har vært Pogo Pops, DumDum Boys eller Epherema. Albumet ble spilt inn i i Bergen i løpet av noen intense uker høsten 2015. Premisset var at mest mulig skulle gjøres på gamlemåten: Live. Rett på tape, med hele bandet samlet i studio på en gang. I tillegg til et fast band bestående av gitarist Alexander Flotve, bassist Chris Holm (Sondre Lerche, Young Dreams, Aurora) og trommeslager Iver Sandøy (Emmerhof and the Melancholy Babies) gjestes albumet av blant andre Christine Sandtorv (Ephemera) og Morten Abel. I det kompakte låtformatet stiger en spennende artist fram, både nært søkende, fortellende og humoristisk. Man vil finne flere av særtrekkene hans representert til fulle: den originale setningsføringen, humoren og melankolien, de slående bildene, sansen for tiden vi lever i og hans empatiske interesse for menneskene og deres skjebner.

More

Med albumet «Ingen nåde» debuterer Tore Renberg som soloartist. Veien er lang mellom tykke romaner og komprimerte poptekster, men det kommer ikke som noen overraskelse at Renberg behersker begge deler.

Rett på tape

Yngve L. Sætre i Duper Studio har produsert “Ingen nåde”. Han har tidliger satt sitt preg på mange album Renberg selv setter høyt, enten det har vært Pogo Pops, DumDum Boys eller Epherema. Albumet ble spilt inn i i Bergen i løpet av noen intense uker høsten 2015. Premisset var at mest mulig skulle gjøres på gamlemåten: Live. Rett på tape, med hele bandet samlet i studio på en gang. I tillegg til et fast band bestående av gitarist Alexander Flotve, bassist Chris Holm (Sondre Lerche, Young Dreams, Aurora) og trommeslager Iver Sandøy (Emmerhof and the Melancholy Babies) gjestes albumet av blant andre Christine Sandtorv (Ephemera) og Morten Abel.

Humor og melankoli

I det kompakte låtformatet stiger en spennende artist fram, både nært søkende, fortellende og humoristisk. Man vil finne flere av særtrekkene hans representert til fulle: den originale setningsføringen, humoren og melankolien, de slående bildene, sansen for tiden vi lever i og hans empatiske interesse for menneskene og deres skjebner.

Utgivelsesdato: 22.01.2016

EAN: 7033662044955

Katalognummer: GRCD4495

Priskategori: CD